EN
11-03-2016
BORN IN ANTWERP - Harbour of Creativity
De Antwerpse creatieve scene is uitzonderlijk rijk en divers. Alle creatieve sectoren zijn stevig vertegenwoordigd in de Scheldestad door meer dan 8000 creatieve ondernemingen. De stad is één creatieve hub met een grote internationale aantrekkingskracht. Dit is te verklaren doordat Antwerpen het ideale testgebied is voor creativiteit en innovatie.

Onder de noemer Born in Antwerp zal de stad Antwerpen van 22 april tot 2 oktober 2016 initiatieven organiseren en ondersteunen die bijdragen tot de aantrekkingskrachten uitstraling van Antwerpen als broedplaats en thuishaven voor creatief talent. Vijf vooraanstaande namen uit de creatieve wereld treden op als curator en zorgen voor een relevante invulling.

De stad Antwerpen zet creatief talent in de kijker. Naast een breed en eclectisch programma in het Hoofdkwartier van Born in Antwerp – Kattendijkdok-Oostkaai 21 – vinden er vanaf eind april tentoonstellingen, events, congressen en beurzen plaats. Born in Antwerp staat voor de vele innovatieve ideeën die ontsproten zijn in Antwerpen en voor huidige en toekomstige samenwerkingen met creatieve partners die een nauwe band hebben met de stad.

Privacybeleid